Szállítási információk

Szállítási Információk:

INGYENES szállítás 20.000ft feletti vásárlások során!

Termékink szállítását  a Magyar Postára bízzuk.


MPL POSTACSOMAG ALAPDÍJAK

2 kg-ig 1.550ft

5 kg-ig 1.760ft

10 kg-ig 1.870ft

20 kg-ig 2.080ft

Tértivevény +220ft


Személyes átvétel:

Telephelyünkön telefonos egyeztetés követően. Miskolc Futó utca 1/A


Az elállás joga:

Webáruházunkban a törvényileg előírt 14 napos visszafizetési garanciát biztosítunk a termékeinkre!


Webáruházunk szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a Vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. A Vásárló a szerződéstől a 45/2014 kormányrendeletben foglaltak szerint 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ha az értékesítő nem a rendeletnek megfelelően tájékoztatja fogyasztót, akkor az elállási jogát az áru átvételének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. Ha ezen három hónapon belül sor kerül a tájékoztatásra akkor , a fogyasztó számára az elállásra nyitva 14 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.


Ha ezen három hónapon belül sor kerül a tájékoztatásra akkor , a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.


A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot, a hang-, illetve képfelvétel példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta.

Előfordul, hogy az Internetes áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet szerettél volna. Az ilyen esetekben a következő a teendő:


1. Jelezd a termékkel kapcsolatos elégedetlenséget Ügyfélszolgálatunkon, telefonon +3670/6338890 vagy e-mailben (toirtaphungary@gmail.com)


2. Munkatársunk az egyeztetés után (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása) közli Veled, hogy a termék visszavehető-e vagy sem. Bontatlan és sértetlen terméket minden kérdezés nélkül visszaveszünk!


3. Postai csomagként (nem portós) feladod címünkre a visszaküldeni szánt terméket:


TOIRTAP.HU Fülöp Norbert Miskolc Futó u. 1/A